Luchthaven Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Met bijna 60 miljoen passagiers, 6 start- en landingsbanen en 323 (vakantie)bestemmingen hoeft Schiphol in Europa qua omvang alleen de vliegvelden van Frankfurt, Londen en Parijs voor te laten. De groei die Schiphol in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt komt mede doordat het een hub is van KLM en de SkyTeam alliantie. Hierdoor doen veel internationale reizigers Schiphol aan op doorreis naar een andere bestemming.

Bestemmingen Luchthaven Schiphol

Luchthaven Schiphol is dus hoofdzakelijk een vliegveld met intercontinentale bestemmingen. Maar in toenemende mate maken ook low-cost airlines gebruik van Schiphol. Deze groei is mede te danken vanwege de gunstige ligging, behoeftes vanuit passagiers en populariteit van Amsterdam als stad. Zo vlieg je met Transavia al spotgoedkoop naar je wintersport bestemming in de Franse Alpen of via het Italiaanse Pisa naar het schilderachtige Riomaggiore.

Schiphol
De terminals van Schiphol

Parkeren bij Luchthaven Schiphol

Bij Luchthaven Schiphol zijn naast Schiphol zelf verschillende parkeeraanbieders actief. Parkeren bij Schiphol kan prima, alleen is het veelal wel een stuk duurder als parkeren bij gerenommeerde parkeeraanbieders zoals Allure Parking, AutoMotel of SkyPark. Dit terwijl de kwaliteit en service minstens zo goed zijn. Wil je alle parkeeraanbieders zelf eenvoudig online met elkaar vergelijken? Dat kan bij Parkeren Schiphol met Airportdeal, hier vindt je een compleet overzicht van alle parkeeraanbieders en kan je deze met elkaar vergelijken op basis van prijs, service en beschikbaarheid. Parkeren bij Schiphol begint op Airportdeal, dé goedkoopste parkeerdeals in één helder overzicht en direct online te reserveren! Wil je je auto liever parkeren bij de officiële parking van Schiphol? Dat kan super eenvoudig en snel met Schiphol P3. Boek vandaag nog een parkeerplaats op P3 Lang Parkeren van Schiphol, een slimme keuze om je vakantie goed te beginnen!

DELEN
Vorig artikelEindhoven Airport
Volgend artikelDosi Hotel