Luchthaven Rotterdam The Hague Airport is qua omvang en aantallen passagiers de derde luchthaven van Nederland. Het vliegveld in Rotterdam is gelegen aan de noordzijde van Rotterdam, tussen Den Haag en Rotterdam. Door deze gunstige ligging wordt Rotterdam The Hague Airport hoofdzakelijk gebruikt voor vakantiecharters, vracht voor de Rotterdamse haven en hoogwaardigheidsbekleders welke een bezoek brengen aan de Hofstad. Daarnaast is het prima, compacte luchthaven voor mensen welke woonachtig zijn in de Randstad en voor de vakantie de drukte en hectiek van Luchthaven Schiphol willen mijden.

Bestemmingen Luchthaven Rotterdam The Hague Airport

Luchthaven Rotterdam The Hague Airport is dus een uitstekend vliegveld voor diegene die met vakantie wil binnen Europa. Met ruim 40 Europese bestemmingen begin je altijd uitgerust aan je vakantie. De vele low-cost airlines maken het door de lage ticketprijzen daarbij extra interessant om vanaf Rotterdam te vliegen. Zo vlieg je met Transavia al spotgoedkoop via het Italiaanse Pisa naar het schilderachtige Vernazza. Wat gaat jouw volgende vakantiebestemmingen worden?

Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam The Hague Airport

Parkeren bij Luchthaven Rotterdam The Hague Airport

Bij Luchthaven Rotterdam The Hague Airport zijn naast het parkeerbedrijf van Luchthaven Rotterdam zelf verschillende parkeeraanbieders actief. Parkeren bij Rotterdam Airport kan prima, alleen is veelal wel een stuk duurder als parkeren bij een gerenommeerde parkeeraanbieder zoals Central Parking Rotterdam. Dit terwijl de kwaliteit en service minstens zo goed zijn. Wil je zelf eens alle parkeeraanbieders van Luchthaven Rotterdam eenvoudig online met elkaar vergelijken? Dat kan bij Parkeren Rotterdam Airport met Airportdeal.nl, hier vindt je een compleet overzicht van alle parkeeraanbieders bij deze luchthaven en kan je een vergelijk maken op basis van prijs, service en beschikbaarheid. Parkeren bij Rotterdam Airport begint op AirportDeal, dé goedkoopste parkeerdeals in één helder overzicht en direct online te reserveren!

DELEN
Vorig artikelDüsseldorf Airport
Volgend artikelSchiphol