Stedentrip of een lang weekendje Londen? Londen is dichterbij dan je denkt! Vanaf Schiphol, Rotterdam of Eindhoven vlieg je ’s ochtends binnen een uur én spotgoedkoop met Ryanair of Easyjet naar Londen. Daarnaast vlieg je op de heenreis terug in de tijd, waardoor je nauwelijks tijd verliest voor je bezoek aan Londen.

Londen is een wereldstad, liefst 7,5 miljoen mensen zijn er woonachtig en de stad is prachtig gelegen aan de Theems. De vele bezienswaardigheden maken een bezoek meer dan waard. Deze bezienswaardigheden liggen verspreid over de hele stad. Het is hierdoor aan te raden je zelf van te voren goed in te lezen. Wat wil je graag bezichtigen en hoeveel tijd wil je hiervoor per bezichtiging uittrekken.

Met het openbaar vervoer kan je makkelijk aan sightseeing doen en jezelf snel verplaatsen. Tickets voor deze zogenoemde hop on hop off bussen koop je bij de haltes en de bussen rijden door de hele stad.

Meer informatie over de vele bezienswaardigheden of direct een hotel boeken in Londen? Kijk dan eens op Londen. Deze website geeft je uitgebreide informatie en vele tips voor een aangenaam verblijf.

Kom shoppen in Londen!

London by Night!
London by Night!
DELEN
Vorig artikelRiomaggiore
Volgend artikelBrussels Airport Zaventem