Hotel Isil Club is gelegen in Torba, een kleine badplaats in de provincie Muğla, Turkije. Het zonovergoten Torba ligt op ongeveer 5 kilometer ten noorden van de bekendere stad Bodrum. Het dorp is gelegen aan een groenrijke baai aan de noordkust van het schiereiland van Bodrum. Torba is een klein maar vooral rustig dorpje en onder toeristen vooral bekend vanwege de vele mooie kiezelstrandjes en het authentiek haventje.

Het van oudsher sfeervolle vissersdorpje is nu vooral bekend vanwege de vele vakantiecomplexen. De meeste van deze vakantiecomplexen liggen echter buiten het dorpje aan de kust ten noorden van Torba.

Eén van de meeste bekendste en mooiste accommodaties is Hotel Isil Club Milta Resort. Dit luxe all-inclusive 5-sterren resort is door de bezoekers van Zoover meermaals uitgekozen als beste resort van Turkije. Meer informatie of direct je vakantie naar Hotel Isil Club Milta online boeken? Vergelijk hieronder eenvoudig alle reisaanbieders!

Interesse? Bekijk de aanbieding van Tui
Interesse? Bekijk de aanbieding van Tjingo
Interesse? Bekijk de aanbieding van D-Reizen
Interesse? Bekijk de aanbieding van De Vakantie Discounter
Interesse? Bekijk de aanbieding van SunTip
Interesse? Bekijk de aanbieding van VakantieXperts

Reisaanbieders Isil Club

Meer informatie over Isil Club

Het personeel van Isil Club heet je van harte welkom in het all-inclusive vijf sterren hotel Isil Club Milta in Torba (omgeving Bodrum). Dit unieke hotel, in een adembenemende omgeving met prachtige cultuur biedt je alles om van een ontspannen vakantie te genieten.

Kom tot rust op het strand, aan het zwembad of in het Spa & Wellness centrum. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden om er lekker op uit te trekken. Hoe je je vrije tijd invult, kies je helemaal zelf. Hotel Isil Club biedt je verschillende actieve en creatieve activiteiten. Denk hierbij aan de verschillende watersporten, aerobics, yoga of dansworkshops.

Ook aan het vermaak voor de kinderen is gedacht. In de “Bozy Club” kunnen de kinderen dagelijks het beste uit zichzelf halen.

Kortom; geniet van al het moois en de luxe die resort Isil Club je te bieden heeft. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel. Elke dag weer wordt je verrast met een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Het personeel van Isil Club heet je op voorhand van harte welkom!

Isil Club
All-inclusive 5-sterren Isil Club in Torba
DELEN
Vorig artikelDosi Hotel
Volgend artikelFlying Blue Award Miles