De Franse Alpen is een van de drukst bezochte vakantiegebieden ter wereld. Dit komt omdat de Franse Alpen in tegenstelling tot andere vakantiebestemmingen het hele jaar door vakantiegangers aantrekt.

In de winter de wintersport liefhebbers en in het voorjaar, najaar en de zomer de natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Maar ook diegene die opzoek is naar rust, natuur en ruimte kan volop genieten van de Franse Alpen! Door de grote hoogteverschillen is er voor ieder wat wils in de Franse Alpen. Zo kan je canyoning, deltavliegen maar ook prachtige wandelingen maken. De omgeving is ruig maar staat vooral tijdens het voorjaar en de zomers prachtig in bloei.

De op één na hoogste berg van Europa, de Mont Blanc is eveneens gelegen in de Franse Alpen. Hier rondom heen zijn liefst 47 regionale en 9 nationale parken gelegen. Hier kan je volop genieten van de prachtige natuur en de vele vergezichten.

Zelf zin gekregen in een vakantie in dit prachtige gebied of meer (achtergrond) informatie over de Franse Alpen? Kijk dan eens op Franse Alpen. Deze website geeft je uitgebreide informatie en vele tips voor een aangenaam verblijf.

Ontdek de rust en de ruimte van de Franse Alpen!

Adembenemend uitzicht in de Franse Alpen!
Adembenemend uitzicht in de Franse Alpen!
DELEN
Vorig artikelRiomaggiore
Volgend artikelBrussels Airport Zaventem