Vlieg je met regelmaat en zou je in het vervolg minder willen betalen voor je vliegtickets? Dat kan! In dit artikel van SlimReizen.nl geven we je enkele handige tips om de toekomst te besparen op de aanschaf van je vliegtickets. Wat dacht je ervan om voor slechts 200 euro te vliegen naar New York, Kaapstad of Beijing. Of zelfs helemaal gratis naar bijvoorbeeld Barcelona of Londen.

De meest eenvoudige manier om uiteindelijk voor weinig te reizen is met een loyaliteitsprogramma. Een goed voorbeeld hiervan is het Flying Blue loyaliteitsprogramma van KLM. Hiermee kan je eenvoudig en snel Award Miles sparen.

Flying Blue Award Miles sparen

Award Miles zijn punten welke je spaart op je vliegreis, hoe verder je vliegt, des te meer punten je spaart. Bij een volgende vliegreis zijn deze punten dan weer in te leveren voor korting op je vliegtickets. Door dus geregeld met KLM, AirFrance, Transavia of één van de andere SkyTeam members te vliegen spaar je automatisch Flying Blue Award Miles.

Maar wist je dat je ook Award Miles kan sparen wanneer je betaald met American Express bij bijvoorbeeld Jumbo Supermarkten of Bol.com? Op deze manier spaar je extra snel voor korting op je volgende vliegtickets. Wil je meer tips over het loyaliteitsprogramma van KLM? Kijk dan eens op Award Miles tips. Aanmelden hiervoor is trouwens volledig gratis dus mocht je uiteindelijk toch minder vliegen en geen gebruik maken van de Award Miles, dan heb je behalve 5 minuten van je tijd, niets weggegooid.

Kijk voor alle informatie over het loyaliteitsprogramma van KLM op AwardMiles.nl. Start vandaag nog met het sparen van Flying Blue Award Miles en vlieg met korting naar je volgende vakantiebestemming.

Voordelig vliegen met Award Miles van KLM
Voordelig vliegen met Award Miles van KLM
DELEN
Vorig artikelIsil Club
Volgend artikelVakantiehuizen in Griekenland