Luchthaven Düsseldorf Airport of in het Duits Flughafen Düsseldorf is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. De luchthaven ligt net iets ten noorden van Düsseldorf en vanaf hier vlieg je wereldwijd naar maar liefst 180 bestemmingen. Luchthaven Düsseldorf Airport is tevens de thuisbasis van het Duitse Lufthansa en belangrijke toegangspoort tot het Duitse achterland.

Bestemmingen Luchthaven Düsseldorf Airport

Door de goede ligging dicht bij de Nederlandse en Belgische grens is de luchthaven ook populair onder Nederlandse en Belgische reizigers. Veelal zijn de vliegtickets en het parkeren in vergelijk met bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol of Brussel Zaventem net iets voordeliger bij Düsseldorf Airport. Daarnaast wordt door de Duitse luchtvaartmaatschappijen Lufthansa, AirBerlin of Germanwings naar net iets andere (vakantie)bestemmingen gevolgen als bijvoorbeeld KLM of Transavia in Nederland. Dit alles maakt het voor jou wellicht ook aantrekkelijk om je volgende reis eens te starten vanaf Düsseldorf Airport.

Düsseldorf Airport
Düsseldorf Airport van bovenaf gezien

Parkeren bij Luchthaven Düsseldorf Airport

Bij Luchthaven Düsseldorf Airport zijn naast de airport zelf verschillende parkeeraanbieders actief. Parkeren Düsseldorf Airport zelf kan prima, alleen is meestal wel een stuk duurder als parkeren bij gerenommeerde parkeeraanbieders zoals Parkexpert, Parken Flughafen DUS of FLYPA. In vergelijking met Nederland of België is parkeren bij Düsseldorf Airport zelf spotgoedkoop. Waar je in Nederland voor 1 week parkeren snel € 50,- kwijt bent, ben je bij Düsseldorf Airport, mits je vroeg boekt, veelal slechts maar € 25,- voor dezelfde week kwijt. Nog een extra reden om bij je volgende reis eens vanaf Düsseldorf Airport te vliegen. Wil je alle parkeeraanbieders zelf eens rustig online met elkaar vergelijken? Dat kan bij Parkeren Düsseldorf Airport met Airportdeal.nl, hier vindt je een compleet overzicht van alle parkeeraanbieders en kan je deze met elkaar vergelijken op basis van prijs, service en beschikbaarheid. Je parkeerplaats bij Düsseldorf Airport reserveer je voordelig op Airportdeal, dé website met in één overzicht de goedkoopste parkeerdeals!

Parkeren Düsseldorf Airport
Parkeren bij Düsseldorf Airport

Hotels rondom Luchthaven Düsseldorf

Vlieg je vroeg van of kom je laat aan in Düsseldorf, dan is het te overwegen om bij Luchthaven Düsseldorf te overnachten. In de directe omgeving van Düsseldorf Airport zijn een vijftal hotels gevestigd. Het Sheraton Düsseldorf Airport is gevestigd direct tegenover de luchthaventerminal van Düsseldorf. Je staat dus binnen enkele seconden in de vertrekterminal van de luchthaven. Op slechts enkele minuten rijden zijn het Maritim Hotel Düsseldorf Airport, Lindner Hotel Düsseldorf Airport, Van Der Valk Düsseldorf Airport en Holiday Inn Düsseldorf Airport. Ook hier kun je voor een acceptabele prijs prima overnachten voor of bij terugkomst van je vlucht.