Dosi Hotel is gelegen in Side, een antieke havenstad in Turkije. Tegenwoordig is deze stad vooral bekend als toeristische badplaats aan de Turkse Rivièra. Side ligt tussen de wellicht bekendere steden Antalya en Alanya.

De historische binnenstad van Side ligt op een schiereiland van ongeveer 1 kilometer lang en 400 meter breed. In de hele stad zijn verder restanten van vroegere tijden te zien. Zo zijn er in Side bijvoorbeeld vele restanten van oude Griekse tempels en een theaters. De Romeinse theaters werden omstreeks de 4e eeuw gebouwd en later onderdeel van de grote stadsmuur.

Eén van de meeste bekendste en mooiste accommodaties in Side is Dosi Hotel. Dit familie hotel, gebouwd in de vorm van een kasteel met originele torentjes ligt op slechts 700 meters van het strand en 2 kilometer van het sfeervolle centrum. Dit all-inclusive 4-sterren hotel is door de bezoekers van Zoover meermaals uitgekozen als hotel met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Turkije. Meer informatie of direct je vakantie naar Dosi Hotel online boeken? Vergelijk hieronder eenvoudig alle reisaanbieders!

Interesse? Bekijk de aanbieding van Corendon
Interesse? Bekijk de aanbieding van PrijsVrij
Interesse? Bekijk de aanbieding van De VakantieDiscounter
Interesse? Bekijk de aanbieding van D-Reizen
Interesse? Bekijk de aanbieding van Tjingo
Interesse? Bekijk de aanbieding van SunTip

Reisaanbieders Dosi Hotel

Meer informatie over Dosi Hotel

Bovenstaande reisaanbieders verwelkomen je graag in het vier sterren all-inclusive Dosi Hotel in Side (omgeving Antalya). Dit familie hotel, in een rustige omgeving met prachtige cultuur biedt je alles om van een ontspannen vakantie te genieten.

Dosi Hotel is een echt familie hotel, gebouwd in de vorm van een kasteel met originele torentjes. Het hotel ligt op slechts 700 meters van het prachtige strand en 2 kilometer van het sfeervolle centrum van Side. Ben je opzoek naar een gezellig, sfeervol en rustig hotel dan is Dosi hotel zeker een aanrader! De service staat bij Dosi hotel altijd voorop dus je kan optimaal genieten van je welverdiende vakantie. Dagelijks is er animatie en vertier voor jong en oud. Begin de dag met een duik in het zwembad of maak net als de meeste kinderen gebruik van de waterglijbaan.

Kortom; kom met je hele gezin tot rust en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Elke dag weer wordt je verrast met een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Het personeel van Dosi Hotel heet je op voorhand van harte welkom!

Dosi Hotel
All-inclusive 4-sterren Dosi Hotel in Side
DELEN
Vorig artikelSchiphol
Volgend artikelIsil Club