Brussels Airport Zaventem is de nationale en grootste luchthaven van België. Vanaf deze luchthaven vliegen jaarlijks bijna 30 miljoen mensen voor vakantie en werk naar het buitenland. Via deze luchthaven kan je vliegen naar bestemmingen binnen Europa maar ook ver daarbuiten.

Bestemmingen Luchthaven Brussels Airport Zaventem

In toenemende mate weten ook de Nederlanders de weg naar Luchthaven Brussels Airport Zaventem te vinden. Dit vanwege de gunstige ligging van de luchthaven met de provincies Noord-Brabant en Zeeland maar ook omdat grotere luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Delta Airlines geregeld stunten met scherpe ticketaanbiedingen. Brussels Airport is al enige tijd bezig om de luchthaven verder uit te breiden en meerdere bestemmingen aan te bieden om zodoende de concurrentie met luchthavens zoals Schiphol, Frankfurt en Parijs te blijven aangaan.

Vertrekterminal Brussels Airport Zaventem
Vertrekterminal Brussels Airport Zaventem

Parkeren bij Luchthaven Brussels Airport Zaventem

Bij Luchthaven Brussels Airport Zaventem zijn naast de airport zelf verschillende parkeeraanbieders actief. Parkeren bij Brussels Airport kan prima, alleen is het veelal wel een stuk duurder als parkeren bij gerenommeerde parkeeraanbieders zoals Sky Parking Zaventem, Express Parking Zaventem of het Carhotel. Dit terwijl de kwaliteit en service minstens zo goed zijn. Wil je alle parkeeraanbieders zelf eens rustig online met elkaar vergelijken? Dat kan bij Parkeren Zaventem Airport met Airportdeal.nl, hier vindt je een compleet overzicht van alle parkeeraanbieders en kan je deze met elkaar vergelijken op basis van prijs, service en beschikbaarheid. Je parkeerplaats bij Brussels Airport reserveer je op Airportdeal, dé website met in één overzicht de goedkoopste parkeerdeals!

Parkeren en hotel bij Brussels Airport Zaventem
Parkeren en hotels bij Brussels Airport Zaventem

Hotels rondom Luchthaven Brussel

Vlieg je vroeg van of kom je laat aan in Brussel, dan is het te overwegen om bij Luchthaven Brussel te overnachten. In de directe omgeving van Brussels Airport zijn een vijftal hotels gevestigd. Het Sheraton Brussels Airport Hotel is gevestigd direct naast de luchthaventerminal van Brussel. Je staat dus binnen enkele seconden in de vertrekterminal van de luchthaven. Op slechts enkele minuten rijden zijn het Novotel Brussels Airport, Crowne Plaza Brussels Airport, Van Der Valk Hotel Brussels Airport en NH Hotel Brussels Airport. Ook hier kun je voor een acceptabele prijs prima overnachten voor of bij een late terugkomst van je vakantie.